Blöööööö

Jag fick precis reda på att jag ska jobba på ICA i 3 h istället för 2! Jobbigt! Sedan så har jag bara typ 40 min på att fixa mig inför kvällen! Blööö! Det kommer bli skit strässigt! Har precis fixat naglarna å ska äta lunch när som hellst nu! Venne om jag hinner lägga upp en bild på hur det blev men här kommer en bild på vad jag ska ha på mig! Hinner inte skriva mer nu!!
See ya lateer! <3

Natti naiit <3

Just nu lyssnar jag på lugn musik (Adele) för att varva ner! Ska sova jätte snart så att jag inte blir så trött imorgon för då ska jag va uppe till minst 3! Hihii!! Det ska bli jätte kul! Jag ska fira med min familj och mina kusiner (som var här idag!) och några kompisar å deras kusiner vi blir totalt 18 st! 8]
Ska jobba på Ica imorgon åxå! Jobbigt men det måste jag! Vi måste samla in pengar till fotbollslaget! Ska typ jobba i 2 timmar! Blöööö! Hahaa men kmr nog överleva för jag e ju inte den ända där... Min syrra ska va där! Hennes lag ska vara där samtidigt för våra lag sammarbetar trots att hon är 96:a å jag är 98:a. Men måste soova nu! Gäääsp! Haha men aa natti natti! <3
kraam <3

Färdig

Här är 2 bilder på hur jag ser ut idag!

Gäster!

Just nu håller jag på att städa huset med min syrra. Mamma å pappa lagar mat så dom kommer inte kunna hjälpa till ngt. Våra gäster kommer vid 3 så de e lite strässigt! Jag måste ju fixa en julklapp åxå...... Men ska nog bara göra ett jul kort! Hoppas att dom nöjer sig me de! Ska ha min beiga stickade tunika som jag fick i julklapp på mig, ett svart skärp och svarta tights! Lägger upp bilder på hur jag ser ut sän för nu måste jag fortsätta städa!
Sees seen <3

Sov dags! <3

Just nu ligger jag i min säng å chattar me min kompis Tina på FB! De e kul för jag har inte träffat henne på ett tag! Meen aah.... Ska nog sova snart för kmr vara uppe sent imorgon med! Meen aa nu ska jag chatta vidare såå drömm sött!
Kram <3

Header

Heej heej! Nu har jag precis ätit middag! Försökte fixa min header förut å hittade en hyfsat fin! Meen jag är en glaad chay nu för jag fick reda på att jag ska få julklappar imorron! Yeehy! Eftersom jag firade jul i Norrbotten hos farmor & farfar så har jag inte fått några julklappar av min släckt här i Sthlm! De e bara ett litet problem.... Jag har ingen julklapp till mormor & morfar..! Vad ska jag göra!? Får väll fixa ngt imorron elr nått! Hehe faiil däär Cajsa! Haha meen aa de var nog allt jag ville säga just nu!
Här kommer åxå en bild på lilla määj!!
See yaa <3

Hellu there <3

Heej heej idag ska jag börja blogga! Venne om de kommer att bli ngt men ska försöka! Jaa de va nog allt ska försöka fixa min header fast vet inte riktigt hur man gör så vi får se hur det går men aahh! Såå ses KANSKE see!
Bye bye <3

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0