Frukost

Heej heej! Just nu sitter jag å äter frukost. Sry att jag inte updaterade igår och i förrgår. I förrgår var jag i stan på dagen å hade 4 kompisar som sov över här på kvällen. Vi somnade vid 6.... Opss... Hahaa! Igår vaknade jag vid 12 å sen så hade vi gäster. Tänkte skriva igår men det blev inte av....

Idag ska jag öva inför So-provet och sedan ska vi få gäster vid halv 5-5. Ska ev sätta upp studsmattan idag med, å sy på mina shorts för är inte riktigt nöjd me dom ja köpte i lördags fast ska ba vika upp kanten lite så det är inget spec. Ska på friidrottsträning idag kl 15.30. De va typ 100 år sen jag va på en friidrottsträning! Hahaa! Det är bara för att jag hat fotboll samtidigt, så störande!! Men ska börja plugga till provet nu så see ya!
Kraam <3

X-tra träning

Heej heej! Just nu äter ja mellis men ska äta middag "ganska" snart eftersom ja har X-tra målvaktsträning å måste kolla när den är så jag äter tillräckligt långt innan så jag inte får håll. Idag har de varit jobbigt! Ja va typ helt död på No:n (nästsita lektionen) både den å So:n är 60min lektioner å det orkar man inte sist på dagen på fredagar! Särskillt inte när man får dåligt på ett prov! Fick bara 3 fel men om jag inte strässad i slutet skulle jag ha fått bättre... Man kunde få låg-, medel- och hög grad på alla frågor å ja fick inte H på ngn! Fick M/H på en men de va allt å fick L på en så dåligt! Asså började nästan gråta så dåligt var det! Å jag har ju inte äns betyg... Hahaa men de e ba de att typ alla andra fick flera H å ja brukar va i samma grad som dom! Ja vart ba så trött! Men ska kolla när träningen är nu så see yaa!
Kraam <3

Fixar mig

Heej heej! Just nu borstar jag tänderna och sminkar mig å så... Längtar till min första lektion eftersom vi antagligen kommet titta i mikroskop å de e jätte Coolt! Hahaa!

Ska lägga upp en bild på hur jag ser ut innan jag fixat mig och efter jag fixat mig.Fast inte så mkt smink så det är inte jätte stor skillnad meen meen! Jag vill se skillnaden, å de vill ni me elr? Hahaa! Men ska ta bilderna å fixa å så nu så får skriva när ja kmr hem ifrån skolan elr ngt! See yaa!
Kraam <3

Middag snart....

Heej heej! Just nu sitter ja i soffan å lyssnar på One Directions nya skiva! Så bra asså! Bet att jag inte gillade den förut men nu gör jag de! Hahaa! Man måste bara ge den lite tid... Såg i tidningen imorse att det ska bli 15-20 grader på fredag och lördag! Yaay! Äntligen lite sommar iaf! Hahaa! Fick reda på att vårat So årov blev flyttat till torsdag nästa vecka istället för på fredag! Ännu mer yaay! Hahaa! Nu behöver jag inte skippa träningen!

Ska börja laga middag vid 4 så har lite fritid innan iaf! Ska typ titta på TV elr spela data elr ngt! Men har Inge mer att skriva nu så see yaa!
Kraam <3

Fotbollsmatch

Heej heej! Just nu sitter jag i soffan å väntar på att duschen ska bli ledig. Förut åt jag den sista biten av mammas pizza, skit god! Mmmm! Dåligt att inte jag fick ngn men ja fick å andra sidan typ tacos så....

Kom hem ifrån min fotbollsmatch för typ 30 min sen. Vi vann med 2-0 fast vi gjorde 3 mål men ett blev bortdömt men det var inte offside! Bara för att alla spelare och tränare i de andra laget klagade ändrade dommaren sig så de blev bortdömt! Så dåligt! Men vi vann ju iaf så... Det var en ifrån Stockholmsfotbollsförbund där och kollade på våran match å han sa att det garanterat kommer att vara några ifrån båda lagen som blir uttagna till minst ett läger i sommar! Najz! Särskilt eftersom ja spelade jätte bra! Gjorde världens bästa löpning! Ja sprang i från lite mer än halva plan sprang förbi en tjej å kom ifatt den andra som var 3-4 meter framför mig i starten och såg till att vi fick en hörna! Yeeeh! De är allt jag säger! Yeeeh! Hahaa! Men nu är duschen ledig så see ya!
Kraam <3

2 månader kvar!

Heej heej! Just nu sitter jag i soffan å väntar på att klockan ska bli 20 över. Då ska jag nämligen cykla t skolan. Fick börja halv 10 idag eftersom vi va i skolan tidigare förra tisdan. Vet ni vad ja räknade ut? Jo att det bara är 2 månader tills sommarlovet börjar! Whoop whoop! Men måste gå nu så att jag kan fixa det sista innan skolan. Faan! Har jumpa idag måste packa kläder! See yaa!
Kraam <3

OMG vad jag är stolt! <3

Heej heej! Just nu sitter jag i soffan å checkar in mina målningar jag gjort denna helg. Asså mina converse skor var så jävla bra! OMG vad jag e stolt! lägger upp bild på alla målningar. Vissa blev bättre än andra kan man säga, Hahaa! Nu när jag kom hem å kollade igenom bilderna upptäckte jag att vi glömde en av mina fina där borta.... Den går ju inte att få tbx för nu har han stängt och låst där och så... Det var lite synd meen meen! That's life!

Eftersom jag värkligen inte pallade sälja några tandborstar igår så måste jag göra de idag, fast det hade varit mkt smartare att göra det igår för då regnade de ju inte.... Elr iaf inte lika mkt som nu.

Pappa har nu köpt nya delar till min data så snart är den nra igen! Jippi! Hahaa! Pappa ska ba sätta in dom k datan åxå för der har jag ingen aning om hur man gör! Hahaa! Men aa de va nog allt för mig nu så see ya!
Kraam <3

Tandborstar.....

Heej heej! Just nu sitter jag och vräker i mig godis så kmr ha ont i magen snart... Inte så smart! Hahaa! Ska gå ut å försöka sälja lite tandborstar snart. Eftersom min mentor vill vara lite udda så ska vi sälja tandborstar istället för typ New body elr korv elr va alla säljer. Hahaa! Tänk om ingen vill köpa, vad gör vi då!? Hahaa!

Kommer inte kunna skriva ngt imorgon häller för att jag är på kurs då åxå men skriver när jag kommit hem precis som idag.

Fick reda på att mina lagkompisar vann med 5-0 mot Huddinge i första seriematchen så de va nice! Lollo gjorde hatrik (*stavning) de är när man gör 3 mål samma match, helst ska det vara samma halvlek åxå men det behöver inte vara det... Men ska gå ut och sälja tandborstar nu! Hahaa se ya!
Kraam <3

Akvarellkurs tomorrow

Heej heej! Just nu borstar jag tänderna för imorgon ska jag, mamma å syrran på en akvarellkurs tidigt. Vi måste åka vid kvart över 8 för att vara för vid 9 jobbigt som faan! Fast de e ju kul att måla så de kanske är värt det.... Hahaa

Syrrans kompis kom hit å de va jätte mysigt! Vi spelade mariokart Wii och såg på eclipse. De var verkligen länge sen jag såg en Twilight film...
Men måste jag fortsätta borsta tänderna nu för kan inte göra de samtidigt som jag skriver så see yaa!
Kraam <3

Skype

Heej heej! Just nu skypar jag me en kompis! Förut körde jag SD men pappa behövde datan å eftersom min data fortfarande är pajj så kan jag inte sitta där.... Pappa har lovat att fixa min data men de går inte så snabbt fram.... Hahaa! Men ska inte kritisera papsen nu... Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva nu... Ska äta middag snart elr så å sen blir det fredagsmys! Syrran ska ev va me en kompis men vi känner henne så pass bra att de inte är ngt problem..... Hennes lillebror är lika gammal som jag å vi gick på samma dagis å i lågstadiet så vi va typ bästisar förut fast vi har glidit isär... Men de gör inge han var faktiskt jobbigt ibland å så!
Syrran å hennes kompis var åxå bästisar men har liksom jag å min kompis glidit isär.. But that's life! Aa venne va jag ska skriva nu så see yaa!
Kraam <3

Efterrätt

Heej heej! Just nu bestämmer jag vilka skor jag ska ha och om jag ska ha skor t efterrätten. Ingen annan är uppklädd men de e jätte kul att fixa sig så satte på mig en klänning och så... Hade inte på mig finkläderna under resten av middagen för kom hem ifrån träningen precis innan, men nu har jag duschat och så!

På bilderna så ser klänningen röd ut men den är egentligen chockrosa de e ba ljuset som "spökar" Hahaa!
Men nu ska vi äta efterrätten, jag bestämde mig för att inte ta några skor utan mina tofflor! =P meen see yaa!
Kraam!

Daamn va gott!

Heej heej! Just nu sitter jag å äter frukost. Idag är det mammas födelsedag så fick gå upp kvart över 6 istället för tjugo i 7 lite jobbigt men ändå inte jätte stor skillnad.

Igår när jag lagade mat blev det skit gott! Jag lagade frikadeller i gräddsås med timjan, eller köttbullar med gräddsås som jag skulle sagt. Ja ba aa de är väll ganska gott men när jag provsmakade en å kollade om den var färdig var det skit gott! Ja ba OMG va gott!! Hahaa! Men nu måste jag borsta tänderna å sminka mig så se yaa!
Kraam <3

One direction time!

Heej heej! Ska precis gå och lägga mig i sängen och "droga" One direction klipp på youtube. Längtaar!! Hahaa men dom e skit roliga att titta på! Louis skojjar alltid till allting! Fast det är ju inte roligt om man inte fattar engelska så bra... Men som tur är gör jag de! Hahaa! Men ska börja min heliga stund nu så see ya tomorrow!
Kraam <3

Mästarns mästare

Heej heej igen! Just nu kollar jag på mästarns mästare. Jag borde egentligen repitera för har ett prov imorgon (No) och ett prov på onsdag (Sp) men gör de lite senare... Ska ba kolla färdigt på det här avsnittet. Sen ska jag öva! Hahaa asså jag är värkligen dålig på det där med att övertyga folk! Meen meen! Ska se på avsnittet nu så jag kan börja med läxorna snart så see yaa!
Kraam <3

Middag sen träning

Heej heej! Just nu lagar jag mat. Elr lagar å lagar jag värmer pyttipanna. De är för att jag glömde säga till Tove när jag har träning så hon hinner inte... Men måste äta nj så jag inte får håll! Skriver mer efter maten! See ya!
Kraam <3

Solar

Heej heej! Just nu ligger jag ute på balkongen och solar och lyssnar på musik. Det är jätte mysigt och jätte varmt! JG ligger i uppdragna mjukisbyxof och ett uppdraget linne och det är precis lagom varmt! Faan va nice asså! Sry att jag inte updaterade igår... Gjorde läxor på dagen å på kvällen blev vi bortbjudna så hade inget internett. Tänkte blogga när jag kom hem men var för trött så jag glömde... Men nu gör jag de... Jag försöker jobba lite på brännan men vet inte om de går så bra! Hahaa! Men nu ska jag fortsätta att chilla i solen då see ya!
Kraam <3

Familje myys

Heej heej! Just nu myser jag me min familj å kollar på Let's dance elr inte hela familjen för syrran är på väg t Göteborg för hon ska köra SM i volleyboll för sin årsklass. Det är skit coolt! SM liksom! Fast volleyboll är ju inte en jätte stor sport men ändå!
Men ska kolla på vem som åker ut nu så se yaa later!
Kraam <3

Ny blogg design

Heej heej! Gör bara ett litet snabbt inlägg nu för har precis fixat min bloggdesign. Gjorde igår åxå men den blev Inge bra å märkte inte att den sparades förren nu så var tvungen att fixa ny. Jag vet att jag skulle göra läxorna men ja var tvungen! Hahaa! Men nu ska jag värkligen göra läxorna! Kraam <3

Läxor

Heej heej! Just nu gör jag mina läxor ifrån förra veckan. Har precis blivit färdig med So:n så har "bara" ett kappitel i spanska och några upgifter i No + plugg inför No provet. Jobbigt! Men måste göra allt idag för ska va me Carro imorgon + att jag ska klippa mig imorgon så hinner inte plugga imorgon. Carro och jag ska typ till Kista och se på Hungerspelen men jag har redan sätt den så venne... Men fattar inte vrf Carro vill till Kista istället för Vällingby. Det är ju mkt närmare och enklare meen meen! Ja har iaf roliga minnen ifrån Kista när Sanna tappade mobilen! Hahahaa! Sry Sanna men hur dålig får man va!? Hahaa! Men måste fortsätta med läxorna nu så jag blir klar ngn gång och ev hinna köra lite SD.
Kraam <3

Lugn musik

Heej heej! Just nu lyssnar jag på lite lugn musik för att jag snart ska kunna sova. Men har ju lov så får va uppe hyr länge jag vill så behöver väll inte riktigt lägga mig än men ändå.... Det är skönt att varva ner lite.

Imorgon ska jag bestämma en klippnings tid så ska klippa mig imorgon eller fredag eller ngt sånt. Mitt hår är värkligen slitet! Klippte mig för typ ett halvår sen elr mer, kmr inte riktigt ihåg men mitt hår är värkligen slitet iaf. Men ska varvaner nu och ba ligga å chilla med musik nu så se yaa!
Kram <3

Lite nya random grejer

Heej heej! Just nu sitter jag vid datan å kör SD. Uptäckte att jag inte skrivit att jag har köpt ny bikini och nya skid kläder. Lite random blandning meen that's mee! Hahaa! Eftersom det inte var jätte bra ljus så är färgerna lite konstiga på bilderna men jackan är iaf chockrosa, limegrön, kycklingul, viollila och babyblå. Hahaa kom på massa ord för att beskriva färgerna! Brukar inte glra de meen meen! Hahaa! Juste bikinin är åxå chockrosa även fast den ser röd ut... Hahaa! Jag köpte skidkläderna när jag va i fjällen och bikinin igår. Jag var värkligen tvungen att köpa en ny för min gamla hade ett stort hål mitt på ena skinkan! Hahaa! Märkte det när jag var på badhuset, snacka om pinsamt! Fast det var i Boden (ligger i Norrbotten) så tror inte att jag kommer träffa ngn av dom som såg mig där igän så de e nog totally cool! Hahaa! Asså jag har börjat blanda in mer och mer engelska när jag skriver och pratar...... Venne vrf de ba kmr! Meen min syrra sa förut på skojj att: 1:a steget till att snacka engelska 24/7 är att sätta in engelska ord elr meningar när man pratar/skriver. Steg 2 är att man kan ett ord på engelska men inte på svenska och det 3:e och sista steget är att man börjar tänka å drömma på engelska. Hahaa! Jag har varit med om alla dom här stegen så snart blir jag amerikan elr engelsk elr ngt! Hahaa! Meen ska fortsätta sköra SD nu så se yaa!
Kraam <3

Inget internett

Heej heej! Jag hade inget internett så jag updaterar nu istället. Jag skrev ner vad jag gjorde under dagarna så ska skriva allt i ett inlägg istället för 1 per dag.

Dag 1 (måndag)
Idag har jag åkt skidor hela dagen på eftermiddagen (kl 5) åkte vi till skidshoppen när vi kom hem där ifrån bastade vi. Nu ska vi äta middag och sedan ska vi säkert spela ngt spel för det för vi alltid.

Det är lite för lite snö för de går typ inte att åka offpist. Det är lite tråkigt eftersom vi brukar göra det ganska ofta.

Dag 2 (tisdag)
Idag har vi varit i klövsjö/storhogna. Det är ett annat skidområde i Vemdalen. Det finns 3 st. Vemdalskalet där vi bor, klövsjö/storhogna och björnrike. Alla ligger typ 20-30 min ifrån varandra så det är välkdigt nära. Det är bra för liftkortet funkar i alla 3 onråden. Sist vi var här i Vemdalen (3år sen) åkte vi till björnrike så vi tänkte att det skulle bli kul att åka till klövsjö/storhogna idag. Vi har varit där förut men vi tänkte att det skulle bli kul att åka igen.

Dag 3 (onsdag)
Idag har jag gjort en grej som jag är jätte stolt över! Jag hoppade på ett rött hopp i funparken. Å det här hoppet är större än vanliga röda hopp t.ex dom i klövsjö för storhogna har inga hopp, bara typ 4 elr 5 backar...... Hahaa snacka om litet va!? Men tbx till hoppet. Jag klarade nästan att landa, jag landade på huk men kom inte upp så jag var tvungen att tvärbromsa så att snön yrde för jag hade jätte hög fart. Det gick bra, asså jag gjorde inte illa mig men det var tråkigt att jag inte klarade det.....
Förutom hoppet gjorde jag inget speciellt.

Dag 4 (torsdag)
Idag har jag inte gjort något spec vi har åkt i Vemdalen hela dan å det har varit jätte fiint väder så det är skönt och så. Eftersom inget spec har hänt vet jag inte vad jag ska skriva så skriver mer imorgon.

Dag 5 (fredag)
Idag har vi åkt tbx till klövsjö fast den här gången åkte vi inte till storhogna åxå för de var inte värt att göra det. Men jag hoppade på jätte många röda hopp i funparken så imorgon måste jag hoppa på de röda i Vemdalen igen och den här gången ska jag klara det utan att trilla. Ev så ska jag, syrran å en kompis åka snowboard imorgon å då går det inte att hoppa men det är inte helt säkert än.

Dag 6 (lördag)
Idag har jag åkt snowboard hela dan så kunde inte hoppa på hoppet igen men det var jätte kul att åka snowboard tills jag trillade rakt på svanskotan, men jag åkte lite på eftermiddan åxå fast de gick jätte dåligt då för jag var rädd att trilla igen. Men jag vart skit stolt för jag lyckades köra i en (brant) blå backe. Elr brant och brant men det är bara andra gången jag kör snowboard å förra gången var för 3 elr 4 år sen så de var för ett tag sen och då läns en blå backa rätt brant. Vi får se hur blåslagen jag är imorgon. Mina knän å handleder käns välldigt öma men svanskotan är nog värst. Men det var ändå kul att åka snowboard och jag kmr göra det fler gånger. Det är nog bra att åka sista dan för då slipper man ha ont när man åker skidor å andra sidan så blir det jobbigt att sitta länge i en bil med ont i svanskotan. Jag har ju redan ont sen jag trillade ifrån en stol i skolan (lång historia) så jag kan inte sitta stilla i samma position i mer än typ 30-40 min så det kanske blir jobbigt meen meen.....

Dag 7 (söndag)
Nu har vi precis kommit hem efter den långa hemresan. Det var lite jobbigt med svanskotan men de gick bra. Just nu lyssnar jag på musik och packar upp mina grejer. När jag packat upp ska jag sätta mig vid min kära dator där jag kmr sitta rästen av veckan eftersom jag har lov. Såå nice!!! Vi var tvungna att åka veckan innan lovet eftersom den andra familjen vi åker med har lov då och dom kunde inte ta mer ledigt. Men det är bara bra att vara ledig nästa vecka åxå för jag har ju inte fått sova ut under veckan eftersom men gick och la sig vid 12- halv 1 och blev väckt vid typ halv 8. Lite jobbigt men backarna är ju bäst på morgonen så man går upp iaf. Hahaa! Lägger upp lite bilder som jag har tagit med min iPod nu. Lägger ev upp mer bilder senare. Men ska fortsätta packa upp mina grejer nu så see yaa!
Kraam <3

Vemdalen hear I come!

Heej heej! Just ny sitter jag i bilen och lyssnar på musik. Vi ha suttit i bilen i ungefär 2 timmar och vi kommer fram vid 4 - halv 5 så det är en bit kvar. Eftersom vi åkte kl 8 så var vi tvungna att gå upp kl 7 så de va lite jobbigt fast det är ju senare än vad jag brukar gå upp på vardagar så det kanske är ok. Hahaa!

Jag har skit ont i röven. Det får jag ALLTID när jag har suttit stilla i en position för länge. Efter att jag trillade ifrån en stol på bildlektionen (lång historia) förra året så får jag nu mkt lättare ont, det blev nog aldrig riktigt bra. Kmr ihåg att jag inte kunde sitta i soffan utan att sitta i en badring för att få så lite tryck mot svanskotan som möjligt! Hahaa de så helsjukt ut men de va typ de ända som funkade! Hahaa! Alla kompisar som kom hem t mig under den perioden ba: vrf har du en badring i soffan? Hahaa! Ja ba: de e det ända sätter jag kan andvända soffan nu när jag har ont! Asså jag hade jätte ont i svanskotan i typ 3 veckor och sedan vart de bättre men 5 veckor efter var jag fortfarande lite öm och så! Mormor ba: du kanske har brutit svanskotan! Ja ba: mm kanske...
Men eftersom vi inte rönkade så vet vi inte säkert. Men ska köpa glass och kissa nu så ser yaah!
Kraam <3

RSS 2.0