Blogg pause

Heej heej guys! Tänkte skrive och säga att jag ska ta en blogg pause ett tag för jag har inte lust elr tid att skriva, bara små korta inlägg, har massor av prov å sånt just nu så ni vet! Har matte prov på Måndag å SO prov på fredag å så har vi engelska och spanska läxa till fredag. Så jag ska ta en liten pause kanske skriver nästa vecka!
Kraam <3

Affärer

Jackan är ifrån H&M
Halsduken är ifrån H&M
Den stickade tröjan är ifrån Cubus
Mjukis tröjan + byxorna är ifrån Cubus
Den rödvit randiga tröjan är ifrån Lindex
BH:arna (inte på bild) är ifrån Kapahl
Jeansen är ifrån Wrangler
Skorna är ifrån Nilson shoes

Shopping

Heej heej guys! Idag så har jag och mamma bokstavligt shoppat hela dagen! Först åkte vi till barkaby å gick in på nästan alla affärer i autleten (stavning) å sen åkte vi till Vällingby efteråt eftersom vi inte hittat allt vi behövde! Hahaa! Vi köpte: en militärgrön höstjacka, en knallrosa halsduk, ett par mörkblåa mjukisbyxor, en mörkblå mjukiströja, en orange stickad tröja, en vit och röd randig tröja med halvlånga ärmar, 3 st BH:ar, ett par vinterskor och ett par jätte sköna mörkblå stretchjeans. Ganska mycket grejer va!? Hahaa! Har inte köpt kläder på typ evigheter och nu kan jag vänta ett tag innan ja köper igen! Hahaa!

Jag skulle egentligen ha en fotbollsmatch mot Stuvsta idag men dom lämnade VO asså att dom inte kunde spela! Så ja å mamma shoppade istället! Hahaa!

Imorgon klockan 12 ska jag springa med några tjejer i laget. Det betyder stt jag måste gå upp absolut senast klockan halv 9. Om jag går upp senare så hinner jag inte äta frukost innan jag ska springa. Om jag ska springa måste jag äta minst 3 timmar innan och om jag kör en vanlig träning räcker det med 2 timmar, absolut senast 1och en halv timme innan.

Nu ska vi antingen spela något spel elr se på ett avsnitt av Gilmore girls. Vi är inna på 6:e och sista sesongen. Kommer sakna att inte se på Rory och Lorelai, men vi hittar nog en ny serie att kolla på! Men ska sluta skriva nu för vi ska bestämma vad vi ska göra nu så see yaa later guys!
Kraam <3

Sep. 22, 2012

Träning

Heej heej guys! Sry att ja inte skrivit på ett tag, har tänkt på det flera gånger men så har ngt annat kommit i vägen! Jag började skriva igår men så dog Ipoden å sen glömde jag bort d. Men nu skriver jag iaf.

Just nu sitter jag och äter frukost. Idag börjar jag 8:20 så d e ganska chill.

Matchen som jag spelade i helgen slutade 2-2 och att jag fick ett gult kort.... Hahaa! Ass när ja fick det ja ba: asså är du seriös? Å typ garva å dommaren ba: säg inte imot! Ja ba what ever! Hahaa! Men asså det skulle inte änns vara frispark hon snubbla på min fot! Hahaa! Men d som är bra är att ja e en BAD ASS nu!! Hahaa!

I tisdags spelade vi skolDM igen. Vi vann gruppspelet i år åxå! Hahaa! I första matchen blev det 1-0 och i andra blev det 12-0. Hahaa! Asså man kan säga så här om d laget vi van med 12-0 mot: dom hade ingen tränare, ingen hade fotbollskor, dom hade ingen matchtröja asså alla hade olika tröjor å färger några lånade västar men d räckte inte till alla! Hahaa! Det var en tjej som hade en fotbollströja och hon dribblade en gång men när Lollo tog bollen av henne slutade hon! Hahaa!

Nu i helgen har jag match på lördag mot Stuvsta och på söndag ska jag och några i laget springa 5 km (elr ngt) och köra trappträning. Mamma och jag ska också åka till Vällingby och köpa kläder å så för d är lite grejer som jag behöver.

BTW kom på att jag inte visat mitt Skolfoto här på bloggen så lägger upp en bild!
Men nu måste jg fortsätta äta så see yaa laateer aligator!
Kraam <3

Äpplen

Heej heej! Just nu sitter jag i soffan och vilar. Kom precis in efter att ha plockat två st fulla ICA pappers kassar med äpplen! Snacka om jobbigt! Vi ska nämligen göra äppelmos. Snart ska jag hjälpa till att mosa dom åxå men just nu kokar pappa äpplena så att man kan pressa dom.

Kl 3 ska jag spela fotbollsmatch med 99:orna mot belebarkaby. De ska bli kul! Asså Gud kmr ihåg när mitt lag å belebarkaby 98:or var värsta fienderna! Det blev alltid värsta hatmatcherna! En gång så blev både deras tränare och tränarens dotter utvisade! Hahaa!! Å d va på 7-manna

Men ska göra moset nu då skriver mer efter! Så see yaa!
Kraam <3

Födelsedags middag

Heej heej guys! Just nu sitter jag i soffan och äter godis... Yuuummyy!! Hahaa! Ikväll ska jag å familjen till mina kusiner för att deras pappa fyller 5.

Tidigare idag spelade jag match mot BP. Vi spelade inte jätte bra men hade ändå ett hyfsat bolltempo så det var en jobbig match eftersom man fick springa mkt! Det blev bara 0-0 i matchen men den var ändå ganska intresant att kolla på. Jag fick börja som back, som vanligt, men när det var kanske 10 minuter kvar på första halvlek så fick Alva, våran målvakt, jätte ont så hon inte kunde fortsätta spela. Då fick jag hoppa in som bara tränat 1 gång, i torsdags, sen nästan 5 månader elr ngt sånt! Men det fik ganska bra! Släppte ju inte in ngt mål så är gansk nöjd iaf! I torsdags gick träningen värkligen jätte dåligt så jag var rädd att det skulle gå dåligt på matchen åxå men så tänkte jag så här: "Okej Cajsa, du har ingen press på dig eftersom du inte tränat på flera månader, det kan bara bli bättre än dom tänkt sig!" och då blev jag jätte taggad typ å så spelade jag bra! Hahaa!
Men ska äta lunch nu för har inte gjort d än så see yaa!
Kraam <3

Skolfoto

Heejj heejj guys! Just nu sitter jag framför daton och skriver på min One direction fanfic. Idag så hade jag Skolfoto..... Yeeehaa.... Ele inte! Blir alldrig bra! Hoppas att jag blev bra iår men antagligen blev jag inte d! Hoping for the best but expecting the worst!

Imorgon Fyller Niall år!! Wiihoo + att vi ska åka till grönan med skolan! Ännu mer wiihoo! Jag har fixat mina naglar så nu är dom målade i grön, vit och orange eftersom d är färgerna på Irlands flagga! Målade även lillfingret och tummen svart för att annars skulle d bli konstigt... Lägger upp bild! Lägger åxå upp bild på vad vi Directioners ska göra imorgon! Längtar!! Ska bomba Nialls twitter med grattis medelanden!! Hahaa!!

Kul nu börjar det spöregna och jag ska träna klockan 7! Å Hahaa pappas ute och springer just nu! Ännu roligare för hnm!! Hahaa!! Bra tajming där pappiii!!

Juste! Idag ska jag träna målvakt igen eftersom dom andra två är skadade så nu får jag vara målvakt igen.... Känner mig välldigt osäker och så men det ska nog gå bra iaf... Men ska byta om till träningen nu! Så see ya!
Kraam <3

Läxa

Heej heej guys! Just nu sitter jag framför datan och gör min spanska läxa. Skit tråkigt men vak kan man göra! Vill man ha ett bra betyg så får man kämpa för d! Idag skrivier jag på datorn istället för min iPod för att blogg.se appen inte funkar så bra just nu... =[ En dålig grej med att skriva på datan är att det inte finns några bilder där eftersom jag tar alla mina bilder med mig iPod och då måste jag ladda upp bilderna innan och just nu kan jag inte ladda upp några bilder, fråga inte vrf för har ingen aning d va tydligen ngt fel med dom ja vette fan! Så d kmr inte bli några bilder just nu..
 
Imorgon har jag skolfotto yeeey.... not! Blir alldrig bra på skolfotton eftersom fotografen vill att man ska lee med tänderna och eftersom jag inte leer fiint med tänderna så blir det inge bra. Nu har jag blivit bättre på att la med tänderna men ändå! Tidigare idag så "blekte" jag tänderna, ja borstade tänderna med en blandning av bakpulver och citron/lime, Hoppsa att d hjälpte... vet inte riktigt om d gjorde d men man kanska måste göra d några gånger innan d blir ngn ändring för mina tänder är värkligen gula och fula! Fiint rim va?! hahaa
Men aa vet inte vad jag ska skriva mer så see ya!
kraam <3

Orättvist

Heej heej guys! Just nu sitter jag å mamma å bestämmer vad för mat vi ska ha i veckan. Jag ska bog laga pasta med räkor i grön sås. Jag vet att det låter välldigt likt den ja gjorde förra veckan men det kommer inte alls bli likt!

Tidigare idag spelade jag match mot Boo FF som leder serien stort. Vi spelade jätte bra och ledde hela matchen sen när det var 4 minuter kvar så får dom in ett mål. Sen så blir det självmål och sen så förlorar vi med 2-1 trotts att vi var dom bästa hela matchen. T.o.m Boos föräldrar å tränare sa att vi var mycket bättre än dom! Domaren var inte bra häller, vi fick inte en ända frispark på trotts att dom hade minst 4 hands var av en var i deras straffområde! Å domaren blåste inte för några offside häller! Men det var bra att vi spelade så bra för det visar att vi kan vinna mot alla lag i serien om vi är på topp och det är kul att veta!

Igår så hade jag å Carro fest (som ni vet) och det var jätte kul! Jag fick, en Victoria's secret parfym och en Victoria's secret body lotion som luktar vit nektarin och pion, en parfym från London som inte kommit till Sverige än som heter Together forever, en body lotion som luktar hallon och svartavinbär, två olika rosa nagellack, ett par örhängen, en liten öhonskuggs palett, ett bio kort, en ljushållare, 4 st luktljus som luktar passionsfrukt, godis och ett 4 pack chicken nuggets! Hahaa! Det var matte och amanda som skojjade med mig å gav mig nuggets å ja ba eeh aha.... Men sen så kom dom med den riktiga presenten dom var body lotion, nagellack, örhängen och godis! Hahaa! Dom gjorde samma sak med Carro fast hon fick en hamburgare istället för nuggets. Är så glad att jag fick Victoria's secret parfymen + body lotionen och den andra parfymen för hade önskat mig partyme och ja älskade värkligen lukten på dom!! Men nu ska ja lägga dom på mitt rum för pappa har typ sagt till mig 100 ggr att jag ska lägga upp dom så nu gör jag d så see yaa later guys!
Kraam <3

Party sen

Heej heeej guys! Just nu håller jag på att städa mitt rum eftersom jag å Carro ska ha fest här idag. Igår efter matchen som BTW slutade 3-1 till dom så hade jag ett litet psykbryt pga partyt men d är lugnt nu. Anledningen till att ja fick ett psykbryt var att mamma å pappa ba: aa Cajsa du får fixa allt själv eftersom du är stor så får du städa det mästa av huset, laga maten å "pynta" å jag viste att jag inte skulle hinna det om jag ska byta om åxå eftersom vi (ja å min familj Tove åxå) ska till mammas jobb i 1 timme för att d är öppethus å ingen har varit på mammas jobb å så.

Just nu är mitt rum ganska stökigt.... Men hoppas att det ser bättre ut sen! Hahaa!!
Men ska fortsätta med städningen nu så see yaa guys.
Kraam <3

Skola

Heej heej! Just nu så sätter jag på mig ytterkläderna för jag ska cyckla till skolan 5 över 8. Jag börjar 20 så då har jag 15 minuter på mig å d e lagom.

Igår så hittade jag en klänning som passar till festen så jag är jätte glad! Den är lång och mörkblå med små vita blommor. Å då passar mina vita klackskor perfekt! Hahaa! Måste bestämma vad för frisyr jag ska ha men kanske bara ska ha rakt... Elr vågigt... Aja d bestämmer jag imorgon.

En annan grej som hände igår var att ja stack in en tovnål i min finger å den gick igenom nageln å så kom den ut på framsidan av fingret asså under nageln. D gjorde om som faan!! Å den nålen har ju taggar så att den ska vara svår att dra ut åxå! Å läraren märkte typ inte änns! Asså d sved som faan å d blödde ganska mkt åxå! Men d gör inte så ont längre.

Idag ska har jag match mot AIK på bortaflan så har lite strässigt efter skolan för jag å några kompisar ska åka kommunalt in för att inga föräldrar kan skutsa.

Men nu måste ja åka heej då!!
Kraaan <3

Äter middag

Heej heej! Har precis ätit upp min middag. Idag lagade jag kräftkärtspasta med sparris och broccoli. D var ganska gott! Särskillt pastasåsen! Den var jätte god! Ni borde prova! Det var ganska enkelt åxå! Kan skicka bild med recept!

Chillar

Heej heej! Just nu ligger jag i soffan å chillar! Idag så har ja haft sovmorgon (som vanligt) har inte haft ngn speciell dag... Skolmaten var välldigt dålig! D var folukorv med makaroner å ja gillar inte falukorv ,vilket personalen inte kan göra ngt åt, och makaronerna var typ inte avhällda asså vattnet var typ kvar i behållaren å dessutom så var dom alldeles för över kokade så dom inte smakar ngt! Å d kunde dom gjort ngt åt!

Asså ja e såå klantig!! När ja skulle gå med telefonen till , pappa som var ute så, gick ja barfota å trampade på en snigel!! Sen gick sönder (ofc) å slajsade upp min fot! D blödde faktiskt ganska mkt! Alltid när jag trampar på sniglar så brukar ja ba: neej men Gud förlåt sniigeell!! Men då har ja ju skor på mig. Nu hade ja ju inte de så ja ba aaaah!! Jävla facking snigel jävel!! Å sen efteråt ja ba: RIP snigel! Hahaa! Asså gud ja snackar om en snigel.... Kul!

Tror inte jag ska göra ngt speciellt imorgon... Har hemkunskap vilket är jätte kul! Wiihooo!! Men that's about it!

Ja å Carro ska ha fest på lördag! Vi ska ha red carpet tema!! Asså röda mattan! Ska ha mina jäätteee fiiiiina klackskor som ja köpte i Italien i sommras! Kan lägga upp bild! Men vette fan vilken klänning ja ska ha.. Å d är inte d ända problemet... Vet inte vad ja önskar mig häller! Å d jobbigast problemet av alla...: jag har träning på onsdag å torsdag kl 7 å match på fredag ngn gång på kvällen å Carro har träning på torsdag å på fredag så jobbar båda hennes föräldrar sent så vet inte när vi ska köpa alla saker som behövs.... Paniiiik!! Hahaa! Men d kmr nog gå bra! Vi hittar säkert en bra dag som funkar för båda annars så får hon köpa utan oss! Men s hår ju åxå bra! Jaa vet inte riktigt vad ja ska skriva mer nu see yaa I guess!!!
Kraam <3

Frukost

Heej heej guys! Just nu sitter jag å lyssnar på musik å äter frukost. Äter en ostmacka och lite yoghurt. Ska inte göra ngt speciellt idag bara chilla typ.. Sitta framför datan/TV hela daan.... Najjs!! Äta godis kanske.... Hahaa! Idag åker min syrra tbx till Falköping eftersom hon ska gå i skolan under veckan. Vet inte om jag berättat det här tidigare men min syrra som är 16 år har börjat på ett volleyboll gymnasium i Falköping som ligger vig Gbg så hon bor där å nu i helgen så hr hon varit hemma å "hälsat på" å hon kommer nästa helg åxå. Men hon kan inte komma hem varje helg för hon har matcher å sånt på helgerna. Hon trivs faktiskt riktigt bra! Hon delar en lägenhet med 3 andra tjejer som har var sitt rum. Men hon säger att dom i lägenheter ovanför dom spelar mkt hög musik men d är tydligen helt ok. Vt inte vad ja ska skriva mer nu så see ya!
Kraam <3

Fotboll gör ont!

Heej heej guys! Har precis kommit hem efter en fotbollsmatch mot Vasalund. Vi vann me 3-4 men d skulle blivit minst 2-4 för dommaren blåste straff när d var 30 sec kvar å han gjorde d bara för att han viste att d var så kort kvar å för att vi ledde! Han sa t.o.m det! Å så sa han till Vasas tränare: om ni hade haft erat bästa lag hade ni vunnit! Å vasas tränare ba men vi hade ju nästan d! Vi saknade bara 2 tjejer! Å Vasa har typ alltid vunnit mot oss asså d är värsta grejen att vinna mot dom!! Hahaa! Är skit glad trotts att topen som va på min sida (ja va vänster back) spelade så jävla fult! Först så tacklade hon mig så att ja började blöda på knät, sen typ 3 minuter efter tacklade hon mig igen sp ja trillade på samma knä, sen typ 5 minuter senare så typ tacklade/grep hon tag i mig å ja fick typ värsta dampen Hahaa!! Ja ba ASSÅ VAFAAN, DOOOMAARN!!! Hahaa å dommaren ba blåste av å ba ta det lugnt ja ba *bitch blick*!! Hahaa å sen så fråga matte (min kompis) ba gick d bra? Ja ba ja d e lugnt! Å log! Hahaa! Motstondaren ba aah å typ kollade på mig ja ba log värsta leenden! Å joggade där ifrån! Haha! Lägger upp bild på mitt sår... Å nej d var inte mitt gamla d e på andra knät kan lägga upp bild på d me så ni ser hur d läkt... Men ska duscha nu så see yaa!
Kraam <3

RSS 2.0