Earth hour

Heej heej! Åt precis färdigt middagen. Jag ska packa ner alla grejjer de e bara ett liter problem.... Det är Earth hour så jag ser inget och pappa låter mig inte ha lampan på då måste ha en panlampa! Hahaa! Skirt snyggt! Fast det slutar ju halv så det är inte långt kvar så de funkar nog bra! Hahaa!

Kollade upp vädret och på klart.se ska de vara 5-10- hela veckan och snö och på skistar.com står det att det ska va -3 och sol hela veckan så venne riktigt hur det blir.... Meen meen! Ska börja packa nu igen så see yaah!
Kraam <3

Packar

Heej heej! Just nu äter jag lunch men annars packar jag. Längtar tills imorgon när vi ska åka. Fast den andra familjen vi åker med har precis skillt sig så de e ba pappan som följer med. De kanske blir lite konstigt meen meen... Igår när jag började rota bland mina tröjor så hittade jag några jätte gamla tröjjor som jag tog kort på så lägger upp bild. Men bl.a den svarta är så jävla tight att man knapt kan röra armarna. Hahaa! De e lite kul att hitta gamla kläder och så, Hahaa!

Jag hoppas värkligen att att det blir hyfsat kallt så att snön inte smälter. Då blir det ju inte ngn bra skidåkning! Min fotbollstränare åkte skidor för typ 1 vecka sen å han fick åka i typ slask. Inte så kul! Ska kolla vädret nu så skriver mer sen!
Kraam <3

Sova

Heej heej! Just nu ligger jag i sängen och ska sova. Imorgon måste jag börja packa för att se vad som ska tvättats. Vi ska ju till fjällen på söndag å kmr hem på nästa söndag så vi är borta i en vecka. Hoppas verkligen att det ska bli bra väder och så! Man vill ju inte åka i slask och så! Tänk om det är typ +5-10. Då går det ju inte att åka skidor! Men måste sova nu typ!
Kraam <3

Utväcklingsamtal

Heej heej! Ska gå och lägga mig nu eftersom jag ska ha utväcklingssamtal imorgon kl.07:30. Blööö!! Det är allt jag säger!

Vi tuttade alldelles nyss på Gilmore Girls. De var kul. Elr asså de hände ganska mkt grejjer i det här avsnittet och så...meen nu måste jag värkligen sova om jag ska orka ngt imorgon!
Kraam <3

Sängen next

Heej heej! Just nu håller jag på att borsta tänderna och ta bort sminket. Ska sova snart.

Vi såg på en Gilmore Girls alldeles nyss. Asså de e en jätte bra TV-serie de händer ingenting (typ) men den är jätte mysig och så... Ni som inte har sätt den måste se! Åtminstone prova några avsnitt.men ska ta bort sminket och så nu så see yaa!
Kraam <3

Sergelstorg

Heej heej! Har precis ätit färdig middagen å sitter vid datan å lyssnar på soundtracksen till hungerspelen. Dom e ganska bra fast vissa är väldigt deppiga!

Idag har vi varit på tekniska museet med skolan. De va inte så kul. Men när vi slutade så stannade vi kvar å shoppade i Gallerian på sergelstorg. Det var mkt roligare. Vi va bl.a inne i en Hollister affär. Har aldrig varit inne på Hollister förut så de va lite spännande! Hahaa! Men dom hade så hög musik att man blev strässad. Lite störande! Å så hade dom så mörkt att man inte såg alla kläder..... Smart försäljnings taktik.... Hahaa! Köpte min första glass för året idag! Sommaren är på väg! Yaay! Men asså de va jätte vart idag. Elr jätte å jätte men typ 15 grader. Gick runt i bara kofta de va för varmt för jacka. Å de e ju ett bra tecken! Hahaa!
Meen nu ska jag titta på en grej på Youtube nu så see yaa!
Kraam <3

Träning

Heej heej! Just nu sitter jag vid datan å lyssnar på musik. Åt middag förut. Lite tidigt ja vet meen... Min träning börjar kl 17:45 och och måste ju äta minst 2 timmar innan. Pappa kommer hem snart å då ska vi checka min cyckel för lyset är pajj och ska cyckla till och från träningen idag.

Imorgon ska vi till tekninska museet. Då ska vi ha med matsäck elr mat pengar. Venne vilket jag ska ta än men om jag tar matsäck så blir det antingen pastasallad elr pankakor elr räster.
Venne va ja ska skrive mer nu så see yaa! Updatar ev senare idag å berättar mer om morgondagen.
Kraam <3

TV myys

Heej heej! Just nu ligger jag i soffan och väntar på att syrran ska dusch färdigt så att vi kan se på ett avsnitt av Gilmore Girls. Den TV-serien är verkligen bra! Vi måste hälst se färdigt alla säsonger innan Tove flyttar till hösten och det är typ 8 st å vi e på 2:a just nu. Annars så måste vi se den utan Tove och sedan får vi skicka ner den till henne när vi har sett klart på en säsong. De skulle ju åxå funka bra. Meen nu är Tove färdig så see yaa!!
Kraam <3

Till skolan

Heej heej! Just nu ska jag precis sätta på mig mina ytterkläder. Jag har precis sminkat mig färdigt. De gick mkt snabbare en vad det brukar så har lite x-tra tid nu å då tänkte jag att ja kunde blogga lite. Ja börjar inte förren 8 å ja cycklar så ska cyckla kvart i 8 så de e låångt kvar! Elr inte jätte långt men ni fattar. Jaa venne riktigt va jag ska skriva... HELVETTE!!!! Har glömt öva på min spanska läxa som e tills idag! DAMN! Måste öva så sees sen efter skolan!
Kraam <3

Good night

Heej heej! Just nu ligger jag i sängen och ska sova. Men det kmr inte bli så lätt för ja somnade ju vid kl 6 igår. Men jag är förvånansvärt trött trots de... Men han ju inte skriva klart va vi gjorde igår så fortsätter nu.

Som sagt var hade vi en mysig FF (föräldrar fri) TV kväll. Vi somnade inte förren typ kl 6. Vi såg på filmerna: Percy Jackson och den försvunna åskviggen, Let me in, Spartakus (kmr inte ihåg vilken), Criminal minde, nån polis/deckar film, lite Jersey shore å annat smått och gott. Vi åt åxå skit mkt chips, läsk, choklad, kakor och pizza. Asså när jag vägde mig på morgonen vägde jag 50kg å på kvällen när jag va som mest mätt vägde jag 53kg! Haha asså OMG va ja kände mig som en tjockis då! Fast då hade jag ju ätit lunch å så åxå men ändå! Sedan när jag vägde mig imorse vägde jag bara 48kg. De e jätte konstigt! Hahaa begriper mig inte på vad som händer. Meen meen nu måste jag sova.
Kraam <3

Movie

Heej heej! Just nu sitter jag i soffan å chillar. Jag väntar på att Carro ska komma tbx. Hon var tvungen att gå ham och hämta en grej!

Igår var hon här å vi hade en mysig TV kväll! Vi gick och la oss vid 5-6. Hahaa
Men skriver mer sen för nu kom hon!

Fredaagsmyyys!! <3

Heej heej! Kom precis ut ifrån ducshen efter en lång sköön ducsh! Vart så jävla less på att det går så dåligt på fotbollen (just nu) så att jag började gåta förut. Men mamma tröstade mig å sa att de ofta blev så när man växer mkt. (vilket jag värkligen gör!) märkte nu att ja inte updaterade igår... Sry för de. Har ingen bra andledning så har ingen ursäkt. Igår pallade jag värkligen inte göra läxor så får göra dom Ida istället! Blöö!! Dom e tills på måndag. HATAR läxor till måndagar för då behöver man plugga på helgen å så! Ååååh!!

Igår åkte Tove till Falköping för att hälsa på gymnasiet hon ska börja på i höst. Imorgon åker även mamma och pappa så jag blir 4 ever alone för jag vill ju inte kolla på ngn jävla skola. Hahaa! Men ska sova hos Carro så de e lugnt! Vi ska typ mysa framför TV:n å vräka i oss chips och godis! Hahaa längtar!!! De va faan länge sen ja gjorde de! Asså hinner typ ALDRIG va me kompisar på fritiden! Antingen har jag läxor, tidig träning elr så ska jag laga mat! Skelle ev kunna va på måndagar å torsdagar men då har typ dom andra träning så de går inte så bra... Förut var ja me kompisarna på onsdagar men de går ju inte nu när jag ska börja laga middag typ 30 min efter att jag kommit hem.

Men ska börja med läxorna nu! Kraam <3

Food

Heej heej! Just nu håller jag på och lagar blomkålssoppan och lyssnar på musik. Det går bra! Elr jag tror de... Har inte smakat än... Hoppas den e god! Den ser bra ut iaf! Ska smaka nu...

Den var ganska besk... Tar i lite socker.... Då kanske den blir godare. Å lite salt å peppar (glömde de) de vart inte så mkt godare meen meen...

Ska äta nu. Kraam <3

Skola soon

Heej heej! Just nu tar jag på mig ytterkläderna och lyssnar på musik. Snart ska jag gå till skolan. Vi börjar 08:10 så ska gå om ca 10 min och då tänkte jag att ja kunde blogga lite. Sry att ja inte bloggade ngt igår men så blir de ibland. Idag när jag kmr hem ska jag laga middag. Ska göra ngn blomkålssoppa elr ngt. Gör den för att den började vara lättast! Hahaa! De står att den ska ta 15 min att laga men de e BULLSHIT! de kmr ta typ minst 30. När det står att det tar 20-30 min så tar de typ 50-60 min så.... Men ska sätta på mig de sista ytterkläderna och gå. Kraam <3

09:30

Heej heej! Imorgon börjar jag 09:30 och det är därför jag va upp lite senare idag. Brukar ju gå och lägga mig senast halv 11. Elr de e då mina föräldrar tvingar mig i säng. Han bara Göta en kort uppdatering idag tyvärr, men så blir det ibland. Just nu ligger jag i sängen å svettas ihjäl för att det är så varm! Hahaa! Men de börjar bli riktigt varmt nu. Imorgon ska jag ha lite sommtigare kläder för då ska de va 10-15 grader! Så mysigt!! Men ska sova nu så see yaa!! Kraam <3

Snart måndag igen....

Heej heej! Just nu ligger jag i min säg och ska sova snart! Imorgon är det måndag.... Åååå! Hahaa men gillar inte måndagar så mkt. Venne vrf de e bara så. Kanske för att skolan börjar igen efter helgen. Elr inte, vet liksom inte. Gillar bara inte måndagar. Fast vi har ju slöjd och bild på måndagar och det är ju kul så det kanske inte är så dumt me måndagar. Hahaa! Kan inte bestämma mig! Meen meen...

Idag har jag tränat, sätt lite på TV, övat på Sp-läxan, skrivit färdigt texten om mitt jävla bomullsprojekt, kört lite SD och myst med familjen (sett äkta människor) nu ska jag äntligen få sova! Hahaa! Nää så är det inte, gillar faktiskt inte att sova. Eller inte att hå och lägga mig men när jag väl sover är det skönt! Hahaa! Jag är värkligen udda! Men ska sova nu så see yaa!! Kraam <3

10 - 0

Heej heej! Kom precis hem ifrån grimsta. Ja spelade fotbollsmatch där. Vi vann me 10-0! Hahaa! Snacka om utklassning! Ska basta sedan. De e så sköönt! Ska ev spela lite data sen, om inte pappa andväbderdatan. Eftersom min data fortfarande är pajj så måste jag andvända hans å jan håller på med den så vet inte riktigt om de går!

Idag är det ju melodifestivalen final! Hoppas att Loreen vinner! Om hon vinner här i Sverige kmr hon vinna hela jävla skiten! Hahaa! Men serri tror hon har en stor chans!

Vet ni vad jag har fått reda på!? Hungerspelen är ifrån 15 år!!! Hur faan tänkte dom egentligen! Jag ska klaga som faan!! Och om dom inte ändrar åldersgränsen så ska jag gå iaf! Vet ni vad jag åxå har fått reda på? Ko att den är ifrån 13 i USA! Jag freekar ut här asså!! Jävla kritiker grejjs som ska sätta en så hör åldersgräns! Men jag ska gå! Har bestämt mig och då gör jag de!!!

Men ska gå på toa nu! Hahaa! Men ser yaa! Kraam <3

Läxor......

Heej heej! Har precis ätit färdigt middagen å sitter bara å chillar. Snart ska jag börja med läxorna.... Har 15 sidor i No-boken som jag ska läsa, ska öva inför So-provet jag har imorgon, renskriva syslöjdsarbetet tills på måndag, Eng-glosor tills onsdag och Sp-glosor + översättning av en text till måndag så har lite att göra... Kan typ alla frågor till So-provet redan! Stolt!! Hahaa!

Men idag va ja me Filippa. Vi typ snacka, sminkade mig å typ strechade mig så kmr typ va as vig imorgon! Hahaa! Asså Felle ba: du kan ha lite ont i benen imorgon. Ja ba: jag har redan ont! Å sen ba: okej, men gör det här varje dag så kommer du bli vig! Ja ba: jag tror inte jag vill bli vig längre... Hahaa!! Men asså dminkningen vart helt kaos asså!! Först sminkade vi mig snyggt sedan failade Felle lite så då kluddade vi ba på! Hahaa!! Lägger upp bild...

Ska försöka köra lite SD idag också. (om jag hinner) Ja är ju SS (superstar) så vill vara inne så mkt som möjligt! Meen ska göra läxa nu så kraam <3

Träning

Heej heej! Har precis satt på mig mina träningskläder å ska gå till träningen snart eftersom varken mamma elr pappa är hemma. Kmr säkert få gå hem också, men jag skulle ev kunna åka me ngn ifrån min träningsgrupp.

Hahaa! Jag snöpte precis ut mitt hår efter att ha de i en bulle hela dan å de är jätte fluffigt! Mitt hår är ALDRIG fluffigt! Hahaa yeey!!

När jag kommer hem ifrån träningen ska jag fika å öva lite till So-provet som vi har på fredag! De e några grejjer som jag inte får i i min jävla skalle!! Bl.a. 3 lagar. Fast dom är jätte långa så de e kanske inte så konstigt men ändå! De va typ ytterfrihetslagen, skriv....grundlagen å så! Skit långa, dvåra ord asså.

Men ska sätta upp håret å fixa allt innan jag ska gå till träningen (kl 17:40) så ska sluta skriva nu! Kraam <3

Amanda Fondell och sedan John Blund

Heej heej! Just nu ligger jag i min säng å lyssnar på True Colors med Amanda Fondell. Jag lyssnar alltid på den precis innan jag ska sova för blir avslappnad av den! Men måste sova nu! Kraam <3

Mellis

Heej heej! Just nu sitter jag å äter mellis. Ska äta middag lite senare och träna. Eftersom syrran har match idag så hinner hon inte laga middag så jag får fixa ngt själv men de är inget problem egentligen...

Idag i skolan började vi läsa en bok som heter Tillsammans. Asså alla läser samma bok. Men den värkar bra. Just nu är jag på typ sidan 32 och ska läsa till 52 på måndag så de e lugnt. Men flera kompisar har redan läst den å dom säger att den är jätte bra. Dom som redan har lästen får läsa ngn annan bok. Den hette typ Den onsynliga elr ngt.Felle säger iaf att den inte va nå bra fast hon har bara läst typ 10 sidor så... Meen ska se på TV nu så ser yaa!! Kraam <3

Bok-dag....

Heej heej! Har precis ätit upp middagen. Idag har jag läst fatta eld hela dagen. Faan va de är spännande asså! Om ni inte läst första så gör de! Ni går miste om sömnlösa timmar med en bok i handen kl 3 på morgonen... Än så länge har jag bara läst färdigt dom 2 första böckerna men har läst 2/3 i sista boken och jag kan säga så här: JAG ÄLSKAR DEN HÄR BOKSERIEN Å KAN INTE VÄNA TILLS FILMEN HAR PREMIÄR DEN 23 MARS! Jag räknar dagarna! Idag är det 19 dagar kvar! Jag har bestämt mig att läsa om alla böcker igen! Fast jag har inte 1:a boken hemma eftersom vi läste den i skolan, men ska låna den elr ngt... Det är nog inget stort problem.. Jag kan berätta vad bokserien handlar om. Boken utspelar sig i framtiden, och där har hela nordamerika blivit ett land, Panem. I Panem finns det 13 distrikt och en huvudstad. Ju högre siffra på distriktet desto fattigare är man. Alla distrikt har en grej som dom är specialeserade på. T.ex i distrikt 12 arbetar man med kol, i distrikt 11 är man bönder och sår grönsaker å sånt. Långt innan boken utspelar sig var det krig i Panem. Distrikten mot huvudstaden och huvudstaden vann. Då utplånades distrikt 13. Ända sedan dess har huvudstaden arancherat ett "spel" där 2 barn (12-18 år) ifrån varje distrikt måste delta. Det ska va en tjej å en kille. Spelet heter Hungerspelen. Spelet går ut på att man ska döda varan så att det bara är en segrare kvar å han/hon blir jätte rik och känd. Detta spel har dom varje år och visas på TV i alla distrikt. Spelet är till för att underhålla människorna i huvudstaden men också för att påminna folket i distrikten att dom inte har en chans mot regeringen och för att dom inte ska göra uppror igen. Bokens huvudperson heter Katniss. Hon är en 16 årig tjej ifrån distrikt 12. Hon bor med sin mamma och lillasyster Primrose, Prim. Hennes pappa dog i en olycka i kolgruvan där han arbetade. Då var katniss 11 år. Hennes mamma blev helt förkrossad så hon fick skaffa fram mat åt sig själv och sin lillasyster helt ensam. Som tur var hade hennes pappa lärt henne jaga lite. I skogen träffar hon en kille som heter Gale och är 2 år äldre en henne. Hans pappa hade också dött i olyckan. Han hade 3 syskon och ett i hanns mammas mage. Dom blir kompisar och jagar tillsammans och så... Nu tänker jag inte skriva ngt mer. För kommer bara avslöja massa saker....
Juste jag glömde att skriva igår.... Igår var jag i Kista å såg på bio med Carro å Sanna. Det var väldigt länge sen jag umgicks med Sanna eftersom hon har bytt skola, men de var Inge problem för vi snackade jätte mkt iaf. Men vi va ju jätte bra kompisar. Hahaa juste Sanna tappade sin mobil i toaletten! Fast hon hade inte hunnit börja sitt en men ändå!
Men ska se på TV nu! Kraam <3

Middag och sedan Bio

Heej heej! Just nu lagar jag å syrran middag för att vi ska hinna äta innan vi ska på Bio. Det ska bli jätte kul att hå på Bio för det var jätte länge sen! Viska se This Means War. Det är en action & lite komedi. Hilmen som handlar om 2 spioner som dejtar samma tjej å ska tävla om henne. Dom förstör varandras dejter så att tjenen ska sluta tycka om den andra å så. Den värkar jätte nra Hahaa! Men ska äta nu! Kraam <3

RSS 2.0