Förra vart fel... :€

Heej heej! Just nu sitter jag framför datan på en yogaboll (som jag brukar) å väntar på att datan ska ladda färdigt. Spelar nämligen sims 3 det var så himla länge sen jag spelade!

Det var åxå jätte länge sen ja skrev här på bloggen... Men aa

Men nu laddade det färdigt så ska gå nu! Men aa venne va riktigt va jag ska säga såå såå yaa!
Kraam <3

Siiims 3

Heej heej! Just nu sitter jag framför datan på en yogaboll (som jag brukar) å väntar på att datan ska ladda färdigt. Spelar nämligen sims 3 det var så himla länge sen jag spelade!

Ont...

Heej heej! Just nu fixar jag nytt plåster till mitt sår. Igår trillade jag på cykeln.... FAIIL! Men aaa.... Nu har jag ett jätte stort sår på mitt knä å de gör skit ont! Hahaa! Det possitiva är att mina byxor åxå gick sönder och hålet blev välldigt bra gjort! Hahaa! Så ngt bra kom ifrån det iaf! Men vet inte om jag kmr kunna spela match på söndag, det har blivit lite bättre men det är fortfarande lite svullet och ev lite varigt.... Uursh! Men ska lyssna på ljudbok nu så att jag kommer på andra tankar nu.

Juste faan fyller år imorgon! Whoop whoop! Can't wait!! Asså OMG är alltid så här X-ited dan innan! Men nu ska jag försöka lugna ner mig lite så att jag sen ska kunna sova eftersom jag måste upp X-tra tidigt eftersom jag ska få presenter mm innan skolan!

Åå juste faan har prov imorgon åxå! Sista skoldan! Men aaa så kan det vara! Hahaa! Men kan det mästa så det är nog lugnt! Hahaa elr jag hoppas det iaf annars är jag körd för det här kommer räknas i i nästa års indäm en å då får vi ju betyg!! Så önska mig lycka till nu så att jag inte får ett F på provet!
Men måste gå nu!
Kraam <3

Fanbärare

Heej heej! Just nu ligger/sitter jag i soffan med min familj + farmor och farfar. Dom är här för att jag fyller år på fredag! Yeeeaahh! Dom kom idag å ska stanna ända tills helgen. Sen ska dom hem igen upp till norr där dom bor. (Luleå)

Idag så har jag varit fanbärare på landslagsmatchen Sverige-Serbien! Det var jätte kul! Fast det var inte första gången men ändå! Har gått sen jag gick i 3:an så är PRO på de nu! Hahaa! För er som inte vet vad en fanbärare är så är det dom som går in med respekt / fair play flaggan som går inn innan spelarna. Det är alltid samma cool känsla när man går in på planen å alla börja jubla! Men ba WOOW!!! Hahaa! Å jag tänker så varje gång! Hahaa!

Men nu tar mitt batteri slut typ så måste sluta skriva nuu!
Kraam <3

Min lilla dikt <3

Twinkle, twinkle Liam Payne, Harry, Louis, Niall and Zayn.

One direction rule my life, I know I'm their future wife.

Twinkle, twinkle Liam Payne, Harry, Louis, Nail and Zayn!

Min lilla dikt! hahahaa! <3

RSS 2.0